Over AskFinecto

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze achtergrond. De website askFinecto hoort bij Finecto+. Vanuit wet- en regelgeving is het niet toegestaan om op webshops informatie artikelen te plaatsen over aandoeningen bij dieren. Omdat wij onze klanten wel graag van deze informatie voorzien is AskFinecto opgezet. Deze website voorziet jou van informatie over kippen, paarden en honden. Met name gericht op de behandeling van bloedluizen, mijten, wormen, vlooien, teken en zomereczeem bij paarden. Loop je tegen een ander probleem aan met jouw paard? Bezoek dan onze andere website AskHELTIE, deze website is specifiek gericht op paarden.

Op deze website mogen wij geen link zetten naar geschikte supplementen, neem bij onduidelijkheden hierover altijd contact met ons op. We helpen je graag!

ASKFINECTO

Natuurlijke ingrediënten hebben meestal een lange historie waarbij de geneeskrachtige werking in de praktijk al lang is bewezen. Alleen deze werkingen zijn niet altijd wetenschappelijk bewezen. Dit heeft tot gevolg dat op etiketten en in webshops niet vermeld mag worden waarvoor deze producten daadwerkelijk ingezet kunnen worden. Voor consumenten maakt dit het extreem moeilijk om uit te zoeken welk product geschikt is voor jouw dier. Je dient als consument zelf op zoek te gaan naar antwoorden en wij helpen je daar graag bij!

Vandaar dat wij het platform AskFinecto hebben opgericht, hier kan jij de informatie vinden die je nodig hebt om jouw kippen, jouw hond of paard te ondersteunen. Op deze website geven wij je niet alleen uitleg over de verschillende aandoeningen, maar leggen we ook de werking uit van ingrediënten. Daarnaast hebben wij informatieve blogs over hoe je het beste bepaalde aandoeningen kan aanpakken. En kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag!

Eerlijk advies is onze kracht

Ons doel is om het houden van dieren zo dicht mogelijk bij de natuur te houden. Zonder chemische producten en zonder het dier tekort te doen. Voor ons is het totaalplaatje daarom belangrijk. Elk dier is een individu en heeft verschillende behoeftes. Wat ons uniek maakt is dat wij eerlijk advies geven. Wij durven het toe te geven als wij geen geschikt product hebben, maar een concullega wel. Ook verwijzen wij je met liefde door naar een therapeut als dat de beste stap is.

Familiebedrijf achter Finecto+

Finecto+ is een echt familiebedrijf met een oorsprong in de professionele kippenhouderij. Vanuit de professionele sector is er veel kennis gekomen om bloedluizen bij kippen aan te pakken, de natuurlijke manier bleek de beste manier te zijn. Deze kennis is omgezet naar producten voor de hobbyhouder. Natuurlijke ingrediënten waardoor de gezondheid van de kip verbetert, maar kippenhouders ook veilig kunnen blijven genieten van de eieren. Toen er vraag kwam om dit soort producten ook in te zetten tegen mijten bij paarden en tegen vlooien bij honden, is deze kans aangegrepen en het assortiment uitgebreid.

Finecto+ is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd merk binnen de hobby dierhouders en zijn in vele winkels (fysiek en online) verkrijgbaar in Nederland, België en Frankrijk.

 

Klantenservice met kennis

Kom je er niet uit met jouw dier en wil je graag even overleggen? Of twijfel je welke aanpak het beste is voor jouw kip, hond of paard? Neem gerust contact met ons op! Onze klantenservice bestaat uit een team met veel kennis over het houden en verzorgen van dieren. Er is kennis vanuit de professionele kippenhouderij, paardenhouderij en uiteraard ook vanuit hobby. Allemaal hebben wij de liefde voor dieren en is ons enige doel dat het dier gezond is. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen! Marjolijn, Domien, Sarah en Bob staan je graag te woord. En weten we het antwoord niet? Dan zoeken we het voor je uit!