Kennisbank

Eigenaren van dieren staan er om bekend dat ze alles tot in de puntjes uitzoeken en avonden lang kunnen zoeken naar informatie over aandoeningen maar ook over de werking van bepaalde ingrediënten. Daarom hebben wij hiervoor speciaal een uitgebreide kennisbank ingericht verdeeld onder aandoeningen en ingrediënten. Mocht er nog informatie ontbreken of mis je een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten. Ons doel is om een zo breed mogelijk kennis- en adviesplatform neer te zetten.

Icoon aandoeningen, AskFinecto

Aandoeningen

Bekijk hier de verschillende aandoeningen en problemen die bij kippen, paarden en honden kunnen voorkomen. Lees alles over de symptomen, oorzaak en eventuele oplossing.

Icoon kennisbank, Ask Finecto

Ingrediënten

Bekijk hier de database met alle werkingen en de toegevoegde waarde van ingrediënten die voorkomen in voeding en supplementen.

Stel je vraag aan AskFinecto

Heeft je kip, paard of hond een vervelend kwaaltje of weet je niet welk supplement je moet kiezen voor zijn of haar probleem? Bij ons kun je terecht voor persoonlijk advies voor jouw dier. Samen met jou nemen wij het probleem door en kijken we welke stappen het beste genomen kunnen worden. Hierbij kijken we niet alleen naar het probleem, maar nemen het totaalplaatje mee.